Sommerfest i forbindelse med 30 års jubileum 22.juni

1982-2012

I forbindelse med at vår bedrift fyller 30 år i 2012, ble den 22. juni arrangert en sommerfest for feire dette. I tillegg har vår bauta, Tom Olav Fossberget vært ansatt i alle disse årene, og ble tildelt "Medaljen for lang og tro tjeneste" fra Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

Vi gratulerer så mye!

Dagen startet på vårt verksted hvor alle hadde fått beskjed om å møte i fornuftige klær "med en stilig vri". Etter litt spent stemning hvor ingen visste hva som skulle skje, entret vår eminente buss sjåfør Jens Skoug i en 1954 Scania-Vabis i original stand, plassen utenfor verkstedet. Med det løsnet stemningen og turen kunne starte. Det bar gjennom Brumunddal sentrum og deretter oppover mot Brumund via Mauset. Vel fremme blir hele følget loset inn i en noe modifisert garasje hvor det var dekket på for en bedre middag. Middagen bestod av grillet okse, gris og elg med aldeles nydelig tilbehør tilberedt av Ole Anders Kirkeby i "Rått og Røti". Også kjent som OK Gardsmat.

Etter en ytterst vellykket og god middag fulgt av kaker og kaffe åpnet baren og festlighetene tok sats. Det ble konkurrert i melkespannkasting, hesteskokasting og presisjons slag med golfkølle. Alt ble premiert med større eller mindre gaver av forskjellige slag som var sponset av våre gode leverandører. Også en quiz med utgangspunkt i de siste 30 år ble avviklet med et meget fornøyd vinner lag. Våre eiere Frode, Heidi og Kai måtte selvfølgelig få litt ekstra oppmerksomhet, som ble mottatt med latter og begeistring.

Festen varte og rakk til godt ut på natten og flere av deltakerne overnattet i telt.

Komiteen vil takke alle fremmøtte for et vellykket og morsomt arrangement som frister til gjentakelse.

Ha en god sommer!